avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Obligatiile mandatarului de a depune declaratii online ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Obligatiile mandatarului de a depune declaratii online la ANAF

As dori sa stiu cum pot intrerupe o imputernicire notariala pentru depunerea declaratiilor la Anaf pentru un client care a refuza sa incheie contract de colaborare pentru prestarea serviciilor de contabilitate. Mentionez ca am incheiat cu aceeasi persoana un contract de colaborare pe o firma, acesta a deschis alte 4 firme si mi-a facut pe toate imputerniciri pentru a-i transmite declaratiile, fara a mai face si contracte. Din martie 2017 i-am transmis declaratii, fara a primi contravaloarea serviciilor prestate. si nu as mai dori sa continui . Administratorul tot sustine ca daca nu ii transmit declaratiile voi plati eu amenda pentru nedepunere, dar nu am niciunj contract cu el incheiat pentru cele 4 firme. Ce pot face in acest caz? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lavinia Mustata , Contabil 19:16, 16 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Procedura o gasiti pe linkul de mai jos , atat pentru revocare depunere online pentru anumite coduri fiscale cati si pentru anulare acces in SPV ptr firmele dumnealui , in caz ca aveati si acest drept:

[ link extern ]

Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare drept de a depune declaratii on-line camicami camicami Daca o societate schimba contabilul cum va proceda pentru a-i revoca dreptul de a depune declaratiile on-line cu certificatul digital propriu pentru a-l ... (vezi toată discuția)
Deces asociat unic iuliangoga iuliangoga In cazul decesului asociatului unic, mai este posibila reprezentarea societatii in fata autoritatilor de catre reprezentant, imputernicit prin procura ... (vezi toată discuția)
Certificat semnatura digitala ContSters138151 ContSters138151 Buna seara, as avea si eu o nelamurire poate ma poate ajuta cineva care depune deja declaratiile fiscale online. Sunt persoana fizica si tin contab la niste ... (vezi toată discuția)