Buna ziua,
Va rog spuneti-mi daca angajatorul a procedat legal in situatia de mai jos:
- mi-a facut o invitatie la cercetare disciplinara pt data de 1 august.
- chiar pe 1 august, in cursul zilei, am trimis prin email o cerere pt concediu de odihna, incepand cu 1 august pana pe 14 august, adica pt 10 zile de concediu pe care stiam ca le mai am.
- mi s-a raspuns in aceeasi zi, ca cererea este respinsa pt 2 motive : ca nu pot face cerere de concediu incepand chiar cu ziua cererii si ca mai am doar 9 zile de luat, nu 10 cum calculasem eu. In ROI nu scrie nimic referitor la faptul ca nu am voie sa intru in concediu incepand chiar cu ziua cererii sau ca ar trebui sa fac cererea in avans cu x zile.
- pe 2 august mi-a desfacut contractul de munca.
Este legal sa-mi respinga cererea de concediu, doar ca sa ma poata da afara ? Am sanse sa castig daca il dau in judecata ?
Multumesc.
Avand in vedere ca, in R.I nu scrie nimic referitor la faptul ca nu aveti voie sa intrati in concediu incepand cu ziua cererii sau ca ar trebui sa faceti cererea in avans cu x zile, probabil ca aveti sanse de castig in instanta.
Incetare cim
dianapav
Buna ziua,
Am un salariat care de la inceputul lunii nu s-a prezentat la locul de munca. Pot sa incetez CIM in baza acestor absente fara sa ii fac convocare? ... (vezi toată discuția)