avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plata pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plata pensie alimentara

Buna ziua,am o nelamueire:barbatul meu din prima casatorie are un copil,in urma divortului a fost obligat la plata pensiei alimentare pana la varsta de 18 ani.El a continuat sa ii trimita bani si in timpul facultatii.Copilul a terminat facultatea acum va incepe a doua facultate.Si in timpul celei de-al doilea facultati e obligat sa plateasca?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 14:32, 16 August 2018
Dacă aceasta încă studiază, tatăl poate fi obligat legal să-i plătească pensie până la 26 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara si dupa majoratul copilului cat timp acesta este inca la scoala YES YES Fica mea mai mare a implinit in iunie 18 ani si mai are de studiat inca 3 ani la liceu si probabil daca va dori,mai departe la colegiu sau universitate 3 sau 4 ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda pensia alimentara a copilului dupa 18 ani daca acesta este inca elev carro carro Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara andreipop_2013 andreipop_2013 Buna ziua. am citit la un articol prezentat la dvs pe forrum,,ca exista exceptii in ceea ce priveste plata pensiei alimentare. Fata a in curand are 19 ani ... (vezi toată discuția)