avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca mi-a blocat cardul de salariu din cauza unui ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca mi-a blocat cardul de salariu din cauza unui împrumut neplătit. Cum îl pot folosi din nou, fără să fac în fiecare lună cerere de deblocare?

Am avut un imprumut in banca si recuperatorii m-au gasit. In data de sal ma trezesc ca. nu pot folosi cardul de salarii. .pur si simu este blocst, mrrg la banca si mi se spune. ca trebuie sa fac cerere de deblocare. Am facut cerere si mi s-a spus ca maine sa vin la Banca sa ridic banii si.ca tot nu pot folosi cardul. Oare cand pot fosi cardul din nou.? Mi s-a spus ca imi opreste 33 la suta din sal. ,oc sa opreasca dar sa ma lase sa folosesc cardul. Asa o sa patesc in fiecare luna? Cand pot ridica sal si cum? Daca mi se deblocheaza cardul nu se poate folosi? Trebuie la Banca sa ridic banii?
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 07:10, 20 August 2018
In situatia executarilor silite, nu poti folosi cardul. Nu stiu de ce, probabil cei de la banci nu au reusit sa puna la punct un sistem functional. Treaba asta se va intampla in fiecare luna, pana la achitarea debitului pretins de recuperatori.
Ar trebui sa faceti daca mai sunteti in termen contestație la executare silita... aveți o sansa sa numai plătiți nimic recuperatorilor... dar trebuie sa va consultați cu un avocat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicarea poprire andrada2525 andrada2525 Buna ziua tuturor! Am un cond deschis la brd unde imi intra ALOCATIA COPILULUI si maternitatea.Mi s-a pus poprire de la o alta banca.Am platit suma datorata ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)
Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)