avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediu medical pentru 2 joburi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediu medical pentru 2 joburi

Lucrez la un job cu 8 ore, iar la altul cu 4 ore. As vrea sa duc certificatul medical doar la jobul la care sunt angajat cu 4 ore, iar la celălalt să fiu pontat cu 8 ore. Este posibil sau încalc vreo prevedere legala?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:12, 16 August 2018
Din cate stiu, exista o comunicare intre ce se raporteaza in D112 si ce se solicita la Casa de Sanatate.

Care e avantajul sa fiti pontata 8 ore fata de a fi in concediu medical? Nu poate fi decat banesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical pentru 2 joburi Bjimmy Bjimmy Lucrez la un job cu 8 ore, iar la altul cu 4 ore. As vrea sa duc certificatul medical doar la jobul la care sunt angajat cu 4 ore, iar la celălalt să fiu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cand ai 2 joburi Andra2014 Andra2014 buna ziua sunt angajata in 2 firme si din anumite motive medicale am solicitat celui de al doi lea angajator unde am un part time sa imi modifice pentru luna ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu medical-2 joburi- Ioana Mihaela Pop Ioana Mihaela Pop Buna seara! Lucrez in prezent la 2 companii (la prima de peste 4 ani, program 8 ore-jobul principal), iar la cealalta, cu program redus, de aprox. 5 ... (vezi toată discuția)