avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod CAEN 7310
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod CAEN 7310

Stie cineva unde trebuie sa ma adresez pentru autorizarea acestei activitati? Apare in lista activitatilor cu impact semnificativ asupra mediului si se precizeaza procedura specifica. Ce inseamna aceasta procedura specifica? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:40, 31 Martie 2006
La Agentia de Protectie a Mediului te adresezi pentru depunerea unui dosar in vederea autorizarii. Te indruma ei cum sa intocmesti dosarul.
Inainte de inceperea activitatii trebuie sa soliciti obligatoriu acordul de mediu, altfel elnaspa.B-)
Inainte de inceperea activitatii trebuie sa soliciti obligatoriu acordul de mediu, altfel elnaspa.B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme acord de mediu, abuz? icxu icxu Buna ziua, sper ca am incadrat bine in forum problema mea. Incerc sa deschid o afacere (service auto) pe terenul proprietate personala si am inceput prin ... (vezi toată discuția)
Spalatorie auto nicoletavlaicu nicoletavlaicu ce conditii trebuiesc indepliite pt.spalatorie auto si ce acte sunt necesare 'eu sunt i.i.trebuie sa ma fac srl? (vezi toată discuția)
Infintarea uni spalatorii auto cosmina22 cosmina22 Sunt o tanara de 18 si vreau sa imi deschid o spalatorie auto.Cu ce ma ajuta statul? A m inteles ca se dau fonduri la tineri care isi fac o afacere.Asa e? (vezi toată discuția)