avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sechestru
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sechestru

Bună seara, speță este următoarea. In urma cu 20 de ani a fost instituit un sechestru pe un apartament. Intre timp proprietarii apartamentului au divorțat, iar in urma partajului dintre cei doi , apartamentul a fost dat fostei soții., Care anul trecut a vrut sa l vanda și a aflat chipurile de sechestru. . Iar acum se judecă. A pierdut de doua ori, deoarece în primul proces a cerut să se ridice sechestrul fara a se judecă cu vreo instituție, iar al doilea s a judecat cu o persoana care nu avea calitate procesuală, respectiv poliția. Întrebările mele sunt.... Sunt șanse să fie ridicat sechestrul? Cu cine trebuie sa se judece? Și ce e de făcut dacă s a încheiat o promisiune de vânzare. Tin să precizez că prin sentința penală nu s a menționat daca se menține sau nu sechestrul și în cei 20 de ani,
deși prejudiciul nu a fost achitat, nu a fost luată nici o măsură.., poprire pe salariu sau vreo altă măsură pt recuperare a prejudiciului. Nici asupra condamnatului și nici asupra fostei soții care a luat apartamentul cu sechestrul instituit.Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2018
ancairo, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata impozit pentru apartament aflat sub sechestru michelle76 michelle76 Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta: Printr-o hotarare judecatoreasca (penala) s-a instituit sechestru (comandament) pe un apartament, in urma cu ... (vezi toată discuția)
Ridicare sechestru asigurator sammy44 sammy44 Buna dimineata. Judecatoria sect. 4 prin sentinta penala dispune: achitarea inculpatului pt. infractiunea de inselaciune , admite actiunea civila formulata de ... (vezi toată discuția)
Este vorba de un abuzz???!!!! sau ce este ?!!!??!?!? anamaria31 anamaria31 am si eu o intrebare : un amic de al meu este urmarit general de aproape 1 an si 6 luni nu este de gasit ..nu se stie nimik de el ....au fost facute arestari ... (vezi toată discuția)