avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Varsta pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Varsta pensionare

Sunt nascut pe 24.11.1958 .Am lucrat 18 si 6 luni grupa 2-a (100%) Filatura de bumbac Oltenita,9 luni somaj si 19 ani fara grupa (actualul loc de munca) . Cand ma pot pensiona si in ce conditii? Modifica ceva Legea NR. 221/27.07.2018 ?Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2018
MaioruNicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:00, 17 August 2018
Va puteti pensiona la limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare la implinirea varstei de 61 ani (Noiembrie 2019) .

Penionare anticipata partiala din noiembrie 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata partial ami_ru ami_ru Buna ziua, O salariata nascuta in februarie 1958 are adeverinta grupa 2 procent 100% pt 6 ani si 8 luni. Astfel varsta de pens. la limita de varsata se ... (vezi toată discuția)
Pensia pentru limita de varsta sylle sylle buna ziua ....sunt nascut pe 18.11.1957 ..am o vechime de 35 de ani de munca din care 18 ani si 6 luni la grupa I ..iar restul in conditii normale lucrand pana ... (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata partiala lucyll lucyll Buna seara, doream sa aflu, daca stie cineva, cum se calculeaza si se cumuleaza grupa a II a de munca. Am o vechime in munca de 33 ani si 4 luni,din care 22 si ... (vezi toată discuția)