avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare acooeris
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare acooeris

Bună ziua. Doresc sa îmi schimb acoperișul. Acum am tabla normala și as dori sa pun tabla tip Lindab. Îmi trebuie autorizație de construcție?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:27, 17 August 2018
Daca nu schimbati aspectul,culoarea nu este necesara autorizatie de constructie
daca inlocuiti elementele de sustinere ale acoperisului va trebuie AC
Initiatorul topicului a precizat strict interesul pentru inlocuit acoperisul din acelasi material tabla generatie si tehnologie mai performanta fata de cea existenta
Nu a facut precizari privitor la interesul pentru inlocuire elemente de sustinere,sau alte interventii la sistemul de rezitenta al cladirii
initiatorul nu stie ca marea majoritate a inlocuirilor de acoperisuri includ, macar partial, si elemente de sprijin. tocmai fiindca e vorba de tehnologie. sa vedem daca are completari
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare culoare casa, locuinta personala Vladimir1 Vladimir1 Buna ziua! Am achizitionat o locuinta intr-un triplex si as dori sa schimb culoarea la casa. Este necesara vreo autorizatie de constructie pentru acest ... (vezi toată discuția)
Schimbare invelitoare casa fara autorizatie cozzmyn86 cozzmyn86 Buna ziua, Sunt proprietarul unuei case batranesti si as dori sa schimb invelitoarea (acoperisul si toate elementele de sustinere) pastrand aceeasi forma si ... (vezi toată discuția)
Buna seara in urma cu multi ani am construit o copertina langa ... Gyongyi Băleanu Gyongyi Băleanu Buna seara In urma cu multi ani am construit o copertina langa casa acoperita cu fibra de sticla ondulata.in 2018 sub greutatea zăpezii a cedat și având ... (vezi toată discuția)