avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare invelitoare casa fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare invelitoare casa fara autorizatie

Buna ziua, Sunt proprietarul unuei case batranesti si as dori sa schimb invelitoarea (acoperisul si toate elementele de sustinere) pastrand aceeasi forma si dimensiuni, singurele modificari fiind doar inlocuirea materialelor ( tabla tip Lindab in loc de tabla Zincata cum era inainte). Pentru aceasta operatiune am nevoie de autorizatie de constructie??
Cel mai recent răspuns: Victor Brosser , Alte profesii 19:56, 1 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti nevoie de certificat de urbanism in care se specifica daca aveti nevoie de autoirizatie de construire sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobari pentru montare ferestre termopan gheorghe200 gheorghe200 Este nevoie de aprobari de la autoritatile statului sa montez feterestre termopan cu timplarie pvc la un imobil din zona cu statut special? Lucrarea a fost ... (vezi toată discuția)
Inlocuire invelitoare cozzmyn86 cozzmyn86 Buna ziua, Sunt proprietarul unui imobil situat in zona de protectie arhitecturala Ploiesti. Deoarece avem probleme cu acoperisul vrem sa inlocuim ... (vezi toată discuția)
Schimbare acooeris catrinoiu79 catrinoiu79 Bună ziua. Doresc sa îmi schimb acoperișul. Acum am tabla normala și as dori sa pun tabla tip Lindab. Îmi trebuie autorizație de construcție? (vezi toată discuția)