avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Comisioane bancare
Discuție deschisă în Executare silită

Comisioane bancare

Am o poprire pentru un credit de la Alpha Banks din anul 2015.În anul 2016 am primit o adresa în care mi se spunea ca în conformitate cu o hotărâre judecătorească nu o sa mai plătesc comisionul de administrare. Acum mai am puțin de plata la întregul Credit. Ce trebuie sa fac? Sa mă adresez executorului judecătoresc sau Instanței., pentru recalculare?
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2018
macrita, utilizator
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 15:47, 17 August 2018
Cei care sunt abilitati sa constate sunt cei de la ANPC .....
Intr-adevar comisionul de administrare a fost declarat abuziv si banca obligata sa-l scoata ,dar cum in Romania este raiul bancilor si Isarescu ingerul lor ,totul merge pe japca...Cine poate isi castiga dreptatea cine nu plateste ca prostul...
Banca avea obligatia sa renunte la acest comision si sa va trimita un alt grafic de rambursare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de administrare credit dor582004 dor582004 Buna ziua, vin cu rugamintea de a ma lamurii intr-o situatie si anume: -in decursul anului 2008 am luat un credit de la BCR, cu durata de 10 ani, cedit de ... (vezi toată discuția)
Act aditional cu marja crescuta cmosteanu cmosteanu buna ziua, am un credit in euro la alpha bank in care dobanda era calculata dupa formula: dobanda bancii variabila 7.5 + marja 2.5 + comision de risc ... (vezi toată discuția)
Credit bancar janyna janyna La inceputul anului 2008 am incheiat un contract de credit - nevoi personale cu RAIFFEISEN BANK S.A. pentru suma de 10.198 EURO (mentionez ca este vorba despre ... (vezi toată discuția)