avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... promovare o noua plingere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

promovare o noua plingere penala

Buna ziua, am nevoie de citeva sfaturi va rog : sora mea a facut o plingere la Parchet impotriva unei persoane, la care m-a asociat si pe mine, eu nu am cunostiinta de aceasta plingere. Persoana a fost scoasa din urmarirea penala pentru ca probele nu au fost suficiente. Acum eu vreau sa fac o plingere la Parchet cu actele mele care dovedesc : inselaciune, falsul si uzul de fals. Pot sa fac acum o plingere in numele meu cu documente noi?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: tobescu , utilizator 17:32, 6 Noiembrie 2009
stimate legally multumesc mult de tot pentru modelul de plîngere pe care mi l ati trimis, ma apuc de indata sa fac aceasta plîngere.

O zi buna,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de plangere penala - cec fara acoperire Raluca Trenca Raluca Trenca Buna ziua, As dori daca se poate un model de plangere penala pentru infractiunea de inselaciune - CEC fara acoperire. nu am studii de specialitate si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala gabighe38 gabighe38 In cazul unui litigiu de munca in care a castigat salariatul, au expirat cele 15 zile de la data la care s-a solicitat executarea sentintei (plata drepturilor ... (vezi toată discuția)