avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum fac Partajul la o casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum fac Partajul la o casa

In urnă cu zece ani am achiziționat un teren. Împreuna cu soția am început documentația pentru construirea unei case inclusiv autorizație de construire între timp înainte de ane apuca de construit a intervenit divorțul Acum după pronunțare eu am continuat cu sa încep construcția casei Acum după zece ani am finalizat casa singur și doresc sa o întabulezi cum tresa procedez
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:16, 18 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Cu documentatia si sentinta de divort mergeti si o intabulati.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă terenul a fost achiziționat în timpul căsătoriei este bun comun, sens în care trebuie partajat.
Formulați acțiune de partaj și faceți dovadă că ați edificat ulterior desfacerii căsătoriei construcția pentru a vi se atribui ex integro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte casa la rosu calisse calisse sotia are act de donatie pe un teren. pe acest teren am construit impreuna o casa la rosu. autorizatia de constructie este pe numele sotiei. pot trece casa pe ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am? vasile s vasile s La procesul de partaj pot sa obtin mai mult de 50% din casa avand in vedere ca eu am fost principalul investitor?Fosta soacra are vreo cota parte din casa( ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are fosta sotie a decedatului??? ianca1980 ianca1980 Buna ziua, Va cer iar ajutorul in lamurirea unei probleme;unchiul meu a decedat in urma cu trei luni;era divortat,fara copii;in urma lui a ramas sora si mama ... (vezi toată discuția)