avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... înșelăciune art 244
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

înșelăciune art 244

Buna ziua am avut un mandat de perchezitie la mine si la fratele meu acasa pe data 05.06.2018 si fratele meu era urmarit de vreo 4 luni
Si am fost complice la insalaciune si fratele cel care a facut insalaciunele cu 4 firme cu prejudiciu in valoare de 300.000 lei
Si mie din casa miau ridicat din casa suma de 103.000 lei si 3 autoturisme si lui fratele 20.000 lei si 4 autoturisme in vederea recuperari prejudiciului
Cu cele 4 firme mam impacat si leam dat banii si am facut cu ei declaratie la notariat
. Pe baza actelor care leau luat de acasa la perchezitiei sau dus si miau mau adus plangeri lu fratele de la alti clienti so tot odata sa dispus sechestru pe banii . Am contestat sechestru . Dar pe masini nu sa dispus nimic so tot odata am depus cerere pentru restituirea masinilor de 30 de zile si nam primit raspuns
Ce pot sa fac ? E legal ca cauta ei firmele ca sami aduca plangeri de la clienti ?
Si de ce numi da raspuns la cerere pentru restituirea masinor ?
Dosarul este in ilfov
Ma poate ajuta un avocat bun din bucuresti care este axact cu probleme de insalaciune ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 August 2018
mihai124s, utilizator
Daca v-ati impacat se dispune clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchezitie domiciliara la cumparator de buna credinta hartuit de politie Gherman Adrian Gherman Adrian Buna In urma cu doua luni am cumparat doua televizoare de la cineva, dupa un timp müam trezit cu doua echipe de politie la domiciliu si la o cabana pe care o ... (vezi toată discuția)
Magazin piese auto în faliment smlchris smlchris Am de 6 luni un magazin de piese auto, m am mișcat foarte bine cu el, aveam clienți, aduceam piese de afara, problema este ca odată cu vara s au cam dus la ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac sa mi recuperez banii pe 21 august 2009 s a facut o perchezitie la mine acasa deoarece fiul meu minor era acuzat de furt si talharie,la aceea perchezitie mi au fost cofiscate mai ... (vezi toată discuția)