avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Nelămurire impozit auto, august 2018
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Nelămurire impozit auto, august 2018

Bună ziua. Recent am găsit o masina second hand care are motor de 3.0 și după cum stim impozitul este măricel și nu își permite oricine. Pentru mine plata impozitului nu ar fi o problema dar vânzătorul mi-a spus ca masina este scoasă de la impozit și are dovada. Acum, nu vreau sa fiu penibil și sa nu recunosc ca 2500 de lei/an sunt o suma mica, și in concluzie as vrea o lămurire cu privire la ceea ce înseamnă ca masina e scoasă de la impozit. Dacă de exemplu o trec pe numele meu normal ar fi sa nu mai rămână scoasă, corect? Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:17, 18 August 2018
Atentie sporita daca vehiculul este scos de la fisc pentru ca detinatorul legal nu v-a putea depune certificat fiscal si fisa de radiere-documente obligatorii pentru incheierea documentului de tranzactionare drept de proprietate vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Etape vanzare masina andreiionel andreiionel Vreau sa vand masina. Care sunt etapele care trebuiesc parcuse.? (vezi toată discuția)
Masina vanduta cu acte cu tot stefanreman stefanreman buna! sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am ... (vezi toată discuția)