avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire

Mătușa mea ma crescut de la vîrsta de 2 ani jumate neavind copii si nefiind căsătorită ,eu locuiesc de 15 ani in Spania in tot acest timp i-am trimis bani pentru întreținerea și îmbunătățirea casei sunt curator legal dar nu a lăsat testament fiind bolnava și sub influența unei surori a stricat ultimul testament care era făcut pe mine. După decesul ei cine are drept la casa ea avind frați si nepoți?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:17, 18 August 2018
Frații in viata si nepoții de la frații decedați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine sunt mostenitorii Sophiam Sophiam Buna ziua! Matusa mea dupa mama are 84 ani. Nu are copii, este vaduva si rudele cele mai apropiate suntem noi, eu si fratele meu. Nu mai exista alte matusi ... (vezi toată discuția)
Mosteniri a81alin a81alin Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Mama mea mai are inca 2 surori. Acum 20 de ani cele doua surori ale mamei mele au cumparat impreuna o ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesorala mariana.iancu mariana.iancu Intentionez sa deschid succesiunea in urma decesului matusii mele (martie 2007), in baza unui testament olograf prin care mi se lasa imobililul cu terenul ... (vezi toată discuția)