avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Buna ziua, imi puteti spune care este procedura legala in vederea iesirii din indiviziune in cazul unui imobil (curte) cu 3 proprietari? Nu exista iesire pe cale amiabila intrucat nu sunt de acord cu totii. Unul dintre acesti 3 proprietari nu are succesiunea - dupa moartea parintilor-facuta, nu exista cadastru (nici macar pt intregul imobil) facut, impozitul este platit doar de unul dintre proprietari pt intreaga suprafata neexistand intelegerea de asumare a cheltuielii pt fiecare in parte. Exista documente legale din care rezulta suprafata ce ii revine fiecarui coproprietar.multumesc!
Formulati cerere adresata instantei prin care sa solicitati iesirea din indivizune.
Ar exista vreun castig de cauza in astfel de situatie in instanta? Se pot recupera chelt de judecata?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 August 2018
camy_jon, utilizator
Exista toate sansele pentru castigarea procesului!
Multumesc mult pt raspuns!
Daca noi suntem 4 frați și 2 vor sa vanda si 2 nu ,ce e de facut ?
Suntem prea multi pe această curte si căsuța batraneasca ,muzica ,băutură, chefuri,scandaluri ,nu pot sta cu ei
Ce pot face ?
Ma pot despagubii ?

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune casa casa buna seara! vreau sa stiu si eu se poate iesi din indiviziune, cum? e vorba de un imobil in care sunt 2 apartamente, imobilul are pod, beci si cam 100 mp ... (vezi toată discuția)
Mostenire in indiviziune ninasave ninasave Buna seara Mama si fratele dansei au o casa mostenire in indiviziune Nu are cadastru la casa si curte Pentru separare se face cadastru separat pentru cat ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei proprietati cristianadela cristianadela eu impreuna cu 2 frati si mama am mostenit un teren cu casa de la tatal nostru. Acum fratii mei si mama vor sa vanda partea lor , eu nu sunt de acord sa ... (vezi toată discuția)