Buna ziua, imi poate spune cineva procedura de inchidere a contului 770 la o inst pub finantata din vn proprii si subv? Am vazut mai multe variante si nu stiu care este cea corecta.. cu 121 sau 561?multumesc@
carmen01011958
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
"56102 "Rezultatul execuţiei bugetare din anul curent"
- la sfârşitul exerciţiului financiar, cu soldul plăţilor nete de casă în vederea închiderii
acestuia şi stabilirii rezultatului execuţiei bugetului de venituri proprii şi subvenţii din anul
curent."
Debitarea pin creditul contului 121 "Rezultatul patrimonial" a fost eliminată conform subpct. 8.5., pct. 8 din anexa la ORDINUL nr. 2.021 din 17 decembrie 2013, publicat în MONITORUL OFICIAL
nr. 831 din 24 decembrie 2013
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.