avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Contul 770
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Contul 770

Buna ziua, imi poate spune cineva procedura de inchidere a contului 770 la o inst pub finantata din vn proprii si subv? Am vazut mai multe variante si nu stiu care este cea corecta.. cu 121 sau 561?multumesc@
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:53, 23 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"56102 "Rezultatul execuţiei bugetare din anul curent"
- la sfârşitul exerciţiului financiar, cu soldul plăţilor nete de casă în vederea închiderii
acestuia şi stabilirii rezultatului execuţiei bugetului de venituri proprii şi subvenţii din anul
curent."

Debitarea pin creditul contului 121 "Rezultatul patrimonial" a fost eliminată conform subpct. 8.5., pct. 8 din anexa la ORDINUL nr. 2.021 din 17 decembrie 2013, publicat în MONITORUL OFICIAL
nr. 831 din 24 decembrie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire rezerve legale loredana.m loredana.m Poate cineva sa-mi spuna care e logica urmatoarelor operatiuni contabile: 129=1061 in decembrie in cazul in care se inreg profit 121=129 in ianuarie ptr a ... (vezi toată discuția)
Determinarea profitului unei societati otilia13 otilia13 Buna ziua! Cand anume se poate determina profitul unei societati, la finele fiecarui an printr-un bilant sau se poate determina si lunar? Ideea este ca o ... (vezi toată discuția)
Cheltuiala cu impozit gresita in bilant invatacel invatacel Buna ziua, am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. in bilantul de la decembrie 2010 a fost trecuta gresit o cheltuiala cu impozitul (suma 4000 lei ... (vezi toată discuția)