avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cercetari tergiversate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cercetari tergiversate

Buna seara,

As dori sa adresez o intrebare legata de cercetarea penala intr-un dosar de infractiune rutiera.
Dupa 10 luni inca nu reusesc sa aflu care este starea dosarului deschis pe numele meu. In toata aceasta perioada permisul imi este suspendat fara drept de conducere.
Singurul lucru pe care il stiu este acela ca dosarul se afla inca la politie.

Am contactat agentul care se ocupa de caz telefonic lunar, singurul raspuns pe care il primesc este "asteptam certificatul medico legal"
Am fost la IML in urma cu 2 luni iar dinsii mi-au spus ca au trimis deja certificatul catre politie cu 7 zile de ingrijiri medicale pentru parte vatamata.
Dupa cum spuneam, politia are alta poveste.
Care sunt caile legale pe care le am la indemana pentru a urgenta rezolvarea cazului?
As dori sa precizez ca sunt in situatia in care nu imi permit un avocat.

Detaliile pe care le-m dat sunt succinte dar la obiect in ideea de a nu ingreuna povestea.
Daca mai sunt alte lucruri de care aveti nevoie pentru a-mi da un raspuns pot scrie intamplarea cu lux de amanunte.

Multumesc frumos de ajutor!
Cel mai recent răspuns: atxcris , utilizator 12:10, 20 August 2018
Depuneti o cerere de urgentare solutionare si dispunere solutie, sa o motivati corespunzator.
Multumesc pentru raspunsul prompt!
Cererea se depune la parchet ori la politie?
Depuneti la parchet.
Multumesc pentru ajutor!

O zi usoara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie si amenintare cu arma alba sub camerele de luat vederi Cristy_87 Cristy_87 Buna ziua, Noaptea trecuta in jurul orei 4 la intrarea mea(o singura persoana) intr-o benzinarie salutand 6 indivizi cunoscuti, unul dintre ei ma agresat ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru vatamare corporala intr-un accident de circulatie! aurelvultur aurelvultur In data de 22-06-2013 am avut un accident rutier grav cu distrugerea masinii de serviciu, fiind in timpul serviciului si vatamarea corporala(fractura ... (vezi toată discuția)
Termen contestare certificat medico-legal farmec_ farmec_ Buna ziua, am obtinut ca urmarea unui accident rutier in care fica mea a fost victima - un certificat medico-legal cu 7zile spitalizare. Intrucat imediat ce ... (vezi toată discuția)