avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... S-au executat lucrări de reabilitare termică a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

S-au executat lucrări de reabilitare termică a scării de bloc, cum se împarte cheltuiala?

Bună ziua
S-au executat lucrări de reabilitare termică a scării de bloc,cum se împarte cheltuiala?
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Marica_sz , utilizator 20:00, 23 August 2018
Doar pe cheltuiala proprietarilor, doar că împărțirea s-a făcut pe Nr de apartamente (2 camere=3camere) egal, așa vrea președintele, cică s-a hotărât în adunarea generala?!
Adinarea generala nu poate adopta o hotarare contrara legii. Solicitati presedintelui sa va puna la dispozitie hotararea respectiva.
Hotararea poate fi atacata in instanta.
La adunare generala se pot lua hotarari numai in cadrul legii. Adunarea generala nu este mai presus de lege. Nu aveti cenzor? Cenzorul are datoria ca toate hotararile luate in cadrul adunarii si toate impartirile cheltuielilor sa se faca conform legii 230/2007 pana in prezent si in viitor conform legii 196/2018. Impartirea cheltuielilor cota parte nu s-a modificat. Faceti plangere in scris catre presedinte si cu raspunsul lui faceti plangere la primarie sau in instanta. Veti avea castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zugrăvit scari asociatie de propietari jeni0 jeni0 Buna ziua Am si eu cateva intrebari :Cum se împart cheltuielile pt zugrăvirea scărilor in cadrul unei asociații de proprietari ?Daca la prima întâlnire ... (vezi toată discuția)
Cum platim salariu administrator? DORUSTA DORUSTA Buna ziua. De curând AG a angajat o firma care să administreze asociaţia. Administratorul a spus că ne va costa în jur de 30 de lei pe apartament. Dar ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli inlocuire coloane apa Vladltms Vladltms Buna ziua, As aprecia mult daca ati putea sa ma ajutati cu un raspuns, eventual si cu temeiul legal pentru urmatoarea situatie: In imobilul in care ... (vezi toată discuția)