munca de jurist poate fi normata?
respectiv sa trebuiasca sa justifici 480 min de activitate cu nr de documente avizate?
cele 480 de min de munca (nu este inclusa pauza de masa) trebuie justificate 100% de nactivitate? nu intra si m icile pauze pt necesitatile fiziologice, timp de gandire, etc?
am un tabel de completat zilnic cu activitatea curenta si trebuie sa am productivitate 100%, adica 480 min sa muncesc incontinuu.
precizez ca muncesc la calculator.
trebuie sa stau 480 min la calculator muncind in continuu?
care sunt normele privind securitatea si sanatate pt munca la calculator?
recuperarea dupa invoire trebuie sa se refere la timpul pt care m-am invoit sau la productivitate? ce se recupereaza timpul sau productivitatea?
HG nr. 1028/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare stabilesc Cerintele minime de securitate si sanatate pentru lucratori la utilizarea echipamentelor cu ecran de vizualizare. Gasit actul normativ pe internet.
Pentru munca prelungita la calculator normele mentioneaza pauze periodice.
Celelalte mentiuni ale dvs. tin toate de Regulamentul de ordine interioara al firmei si de fisa de post anexa la Contractul individual de munca incheiat intre angajator si angajat.
Tabelul de care amintiti este un document intern, emis de angajator pentru normarea muncii lucratorului.