avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... productivitate activitate juridica
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

productivitate activitate juridica

buna ziua,

munca de jurist poate fi normata?
respectiv sa trebuiasca sa justifici 480 min de activitate cu nr de documente avizate?
cele 480 de min de munca (nu este inclusa pauza de masa) trebuie justificate 100% de nactivitate? nu intra si m icile pauze pt necesitatile fiziologice, timp de gandire, etc?
am un tabel de completat zilnic cu activitatea curenta si trebuie sa am productivitate 100%, adica 480 min sa muncesc incontinuu.
precizez ca muncesc la calculator.
trebuie sa stau 480 min la calculator muncind in continuu?
care sunt normele privind securitatea si sanatate pt munca la calculator?
recuperarea dupa invoire trebuie sa se refere la timpul pt care m-am invoit sau la productivitate? ce se recupereaza timpul sau productivitatea?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:02, 19 August 2018
HG nr. 1028/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare stabilesc Cerintele minime de securitate si sanatate pentru lucratori la utilizarea echipamentelor cu ecran de vizualizare. Gasit actul normativ pe internet.
Pentru munca prelungita la calculator normele mentioneaza pauze periodice.
Celelalte mentiuni ale dvs. tin toate de Regulamentul de ordine interioara al firmei si de fisa de post anexa la Contractul individual de munca incheiat intre angajator si angajat.
Tabelul de care amintiti este un document intern, emis de angajator pentru normarea muncii lucratorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt reglementate în codul muncii privind pauzele pentru nevoi fiziologice? la o normă de 6 ore, în contract am prevăzute două pauze a câte 10 minute fiecare vasisimopasa vasisimopasa Buna ziua, doresc sa stiu daca sunt reglementate in codul muncii pauzele pt nevoi fiziologice si pauzele de relaxare al ochilor, spatelui, etc. pe timpul ... (vezi toată discuția)
Program de lucru csabesz08 csabesz08 Lucrez la o societate comeriala, jobul meu este legat numai de calculator. Din cate am inteles dupa noile norme dupa fiecare ora de stat in fata ... (vezi toată discuția)
Conditii de munca legale operator calculator madalina2012 madalina2012 Cum as putea afla care sunt conditiile legale romanesti (medicina muncii) sau impuse de uniunea europeana in ceea ce priveste meseria de operator calculator? ... (vezi toată discuția)