avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... In legatura cu legea falimentului personal
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

In legatura cu legea falimentului personal

Sunt pensionara, am avut mai multe credite pe care la un moment dat nu am mai putul sa le platesc .
Cteditele au fost vandute la recuperatorii kruk si eos.
Acestia mi-au marit sumele restante de 3-4 ori si mi au facut oprire pe pensie . Din septembrie 2012 si pana in febroare 2018 mi s-a oprit jumatate pensia . Din martie 2018 s-a refus oprirea la 25% din pensie!
La data de astazi d-na Ene Magdalena(executor judecatoresc kruk) mi-a scos locuinta la vanzare desi mi se opresc bani din pensie pentru creditul respectiv si eu nu am avut gaj pus pe apartament niciodata! Spune dumneaei ca judeca dupa legile malteze la noi in tara!
Am vrut sa deschid un proces dar bani de avocati nu am pentru ca eu sunt singura si traiesc dintr-o pensie de 900si mai sunt si cardiaca!
Ce ma invatati sa fac??
Va multumesc !!
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 18:53, 20 August 2018
Legea privind insolventa persoanelor fizice este inca la inceput si sunt multe necunoscute in practica.
Este de verificat daca impotriva dumneavoastra a fost inceputa o procedura de executare
silita.
Daca da, atunci administratorul procedurii insolventei pentru dumneavoastra va fi executorul judecatoresc care efectueaza executarea silita in curs.
De aceea imi pare ca cea mai potrivita persoana pentru a discuta ar fi doamna executor pe care ati mentionat-o.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere executare silita alinamariananistor alinamariananistor Buna ziua,imi puteti spune va rog unde pot verifica daca mi s-a prescis executarea silita,stiu ca se poate verifica intr-o baza de date.Daca cumpar o casa si o ... (vezi toată discuția)
Daune morale intr-o contestatie executare wap54 wap54 Am fost executat silit printr-un executor de catre EOS KSI, firma care nu a depus la dosar titlul executoriu iar executorul nu are investirea titlului ... (vezi toată discuția)
Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)