avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prejudiciu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prejudiciu

Cum pot sa-mi recuperez paguba făcută de angajatul unei spălătorii de covoare. Acesta în momentul în care a venit la domiciliul meu, să ia covoarele pentru a le duce la spălătorie, mi- a spart lustra(de sufragerie). Mi-aș dori tare mult să mă sfătuiți în acest caz, deoarece nu știu cum să procedez. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare firma kuky666 kuky666 buna seara, vreau sa-mi infiintez o firma de spalat covoare si vreau sa stiu pe urma in timp daca o sa-mi mearga afacerea pot face pe acceasi firma si ... (vezi toată discuția)
Garantia serviciilor. defect auto aparut dupa spalatorie si teapa primita de la service! sau nu!? sonitoiu sonitoiu Buna ziua, Consider ca am fost neindreptatit de un service auto in urma unei reparatii facute si doresc sa va povestesc pe scurt intamplarea mea: Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Declaratie de confomitate sau certificat de garantie? andra3star andra3star sunt multe probleme pe care nu le cunosc, credeti-ma ca bunavointa am avut sa tot citesc pagini intregi de legi, dar tot nu sunt sigura si nu as vrea sa fac ... (vezi toată discuția)