avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Fuziune societate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Fuziune societate

Buna ziua,dacă societatea la care lucrez fuzionează cu o alta,eu fiind recent întoarsă din CIC și primesc stimulentul de inserție,sunt obligata sa accept postul la noua societate?aceștia îmi spun că sunt obligata ,dacă nu,trebuie să demisionez.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din icc mamy86 mamy86 Buna ziua! Am o prietena intoarsa din CIC la vechiul loc de munca, incepand cu data de 1 aprilie. La intoarcere i s-a schimbat functia din coordonator in sef ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul stimulentului de inserție Paularus Paularus Buna ziua Momentan sunt in CIC, iar pe 2 iunie 2018 băiatul meu va împlini 2 ani. La firma unde lucrez au fost mai multe cazuri de mame recent întoarse ... (vezi toată discuția)