avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil

Eu sunt in somaj pana la data de 22.10.2018...si sunt însărcinată urmând sa nasc in Aprilie anul viitor....inainte de somaj am fost in CIC pentru primul copil!Oare ce trebuie sa fac pentru a beneficia de CCC si de indemnizația se creștere copil?!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Livia F Livia F Buna ziua. Sunt insarcinata, urmand sa nasc in aprilie 2018. In momentul de fata nu am serviciu si nici venituri, mi-am dat demisia incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mihaela bosneaga mihaela bosneaga am primit indemnizatie crestere copil pana in februarie anul in curs.firma la care am lucrat e falimentara-nu m-am mai intors la munca si nici nu am avut alt ... (vezi toată discuția)