avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vinzare imobil intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vinzare imobil intre soti

Buna ziua .
Sunt la a-2 -a casatorie.
Sotia are 3 copii din prima casatorie .Actuala locuinta este pe numele sotiei , care a fost dobindita inainte de casatorie .
Ce variante legale as avea ca in caz de decesul sotiei , copii ei sa nu ma poata da afara din locuinta ?
Eu nu am copii si nici alta locuinta .
Se poate vinde jumatate din locuinta intre soti ?
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 18:29, 21 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti face vanzare, dar și atunci copiii pot cere partajarea bunului si plata catre dvs a unei sulte. Poate sa va atribuie doar dreptul de folosință asupra bunului pana la moartea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate dezmoșteni copilul din prima căsătorie? rezolvă o convenție matrimonială această problemă? dodorel62 dodorel62 Buna seara . Am un coleg care are urmatoarea problema Este casatorit legitim cu o doamna , iar inainte de aceasta a fost casatorit si in urma partajului a ... (vezi toată discuția)
Un raspuns privind partajul dodorel62 dodorel62 Eu am fost casatorit si in urma casatoriei a rezultat un baiat care acum are 19 ani,iar el sta in prezent cu fosta sotie la apartamentul pe care ea il avea ... (vezi toată discuția)
Partaj aurelaurelaurel aurelaurelaurel daca sotia moare si avem 2 copii impreuna si doi copii ai iei din alta casatorie cum se imparte averea....si daca e obligatoriu ca partajul sa se faca atit ... (vezi toată discuția)