avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am deschis firma dar nu am inregistrat-o la ANAF de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am deschis firma dar nu am inregistrat-o la ANAF de peste 1 an. Ce pot sa fac?

Buna ziua

Anul trecut, cu iuresul finantarilor Startup Nation, am deschis o firma (in Galati). La scurt timp insa (si inainte de a o inregistra la ANAF), am decis sa ma mut din oras, la mare departare. Nu am mai facut nimic cu firma.

A trecut peste un an de atunci, timp in care am trecut doar de cateva ori pe acasa (sediul social) si am gasit tot felul de avize de la posta, dinspre judecatorie catre aceasta firma.

Nu stiu ce ar trebui sa fac acum, eu tot fiind la distanta. Orice ajutor e binevenit.
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 16:44, 20 August 2018
Buna ziua. Teoretic aveti declaratii trimestriale nedepuse , plus declaratia anuala inactivitate. Trebuie sa faceti o vizita la ANAF sa cereti o situatie a acestora, eventual o fisa de platitor daca ati declarat ceva de plata si sa achitati la zi.Daca preconizati ca nu va e utila firma, mai bine o inchideti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva si profit - declaratii nedepuse bakita bakita buna seara, as dori sa stiu pentru in SRL fara activitate - de ani buni; fiscul a trimis acasa o notificare pentru nedepunerea in termen a del. tva si decl ... (vezi toată discuția)
Articolul 83 - firma inactiva alin_bv alin_bv ARTICOLUL 83 Depunerea declaratiilor fiscale (1) Declaratia fiscala se depune la registratura organului fiscal competent sau la posta prin scrisoare ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma cu datorii si declaratii nedepuse la timp Newstraffic Newstraffic Buna ziua.Detin o societate infiintata in luna noiembrie 2013,avand activitate in 2013 si anul 2014.De la inceputul anului 2015 societatea nu a mai avut niciun ... (vezi toată discuția)