avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Filmare fara acordul meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Filmare fara acordul meu

Buna ziua, daca sunt in casa altcuiva si sunt filmata sau pozata fara acordul meu iar apoi amenintata ca se vor face publice pot da persoana respectiva in judecata?
Cel mai recent răspuns: Alexa 90 , utilizator 12:04, 22 August 2018
Filmata in ipostaze intime ?Publicate unde anume ,postate pe o retea sociala?
Nu chiar intime, sunt imbracata si sunt sarutari peste tot si da pe retele de socializare cu cont fals ca si cum as fi eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma lamuriti cum este legea cu dreptul la imagine Confidential33 Confidential33 Buna seara. Va rog sa ma lamuriti cum este legea cu dreptul la protectia imaginii in spatiul public. Am fost filmata in trafic la semafor in timp ce eram pe ... (vezi toată discuția)
Publicarea de fotografii gigel82 gigel82 Daca o persoana creeaza un cont cu numele tau pe o retea de socializare si publica acolo fotografii cu tine in ipostaze intime poate fi sanctionat penal de ... (vezi toată discuția)
Atingerea imaginii personale mihailstoica mihailstoica In cazul in care o persoana posteaza in cadrul unei retele sociale un film care surprinde o alta persoana in ipostaze intime (facand dus), ce ar ... (vezi toată discuția)