avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am luat din greseala un produs din dm
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am luat din greseala un produs din dm

Am fost astăzi la cumpărături in dm si avand multe produse in mana pe care urma să le achit, unul din ele mi a căzut în plasa pe care o aveam atarnata de mana. Am achitat produsele respective pe care le aveam in mana dar nu si pe cel din plasa. Ce pot sa fac acum?
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
Kalokairina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kalokairina , utilizator 09:14, 21 August 2018
Puteți merge să returnați produsul, explicându-vă greșeala. Nu vi se poate întâmpla nimic.
Problema este ca eu plec la admitere miercuri si nu mai am drum prin orașul respectiv. Oare daca merg in 2 saptamani are ceva?

Ana Cristina Margu Birou de mediator a scris:

Puteți merge să returnați produsul, explicându-vă greșeala. Nu vi se poate întâmpla nimic.

Buna dimineata. Eu zic sa dati un telefon sau sa anuntati cumva, daca este vb. de un produs scump pot verifica camerele din jurul caselor de marcat, care de obicei sunt multe, si pot crede ca e vb. de furt... Eventual intrebati si cum puteti achita acel produs on-line, cu un card, ceva...
Nu este scump, e in jur de 40 de lei. O sa incerc sa sun. Multumesc frumos.

Ionut.ion a scris:

Buna dimineata. Eu zic sa dati un telefon sau sa anuntati cumva, daca este vb. de un produs scump pot verifica camerele din jurul caselor de marcat, care de obicei sunt multe, si pot crede ca e vb. de furt... Eventual intrebati si cum puteti achita acel produs on-line, cu un card, ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs prin primirea inapoi a banilor directiajulia directiajulia Buna seara, As dori sa va intreb daca am posibilitatea de a returna un produs nefolosit, cumparat dintr-un magazin de electronice, prin primirea inapoi a ... (vezi toată discuția)
Consumarea produselor în supermarket înainte să fie achitate poate fi considerată furt? am fost amenințat cu poliția din acest motiv, deși am pus produsul înapoi coș după ce l-am desfăcut Valentim.77 Valentim.77 Bună ziua. Zilele trecute am fost pus intr-o situatie putin jenanta. Eram cu sotia si cu copilul la cumparaturi, celui mic i sa facut sete asa ca am deschis o ... (vezi toată discuția)
Proba video: infractiune Consecinte Consecinte Salut tuturor. O situatie: merg la cumparaturi intr-un hipermarket (insotit), ma plimb vreo doua ore pana umplu cosul cu ce imi trebuie. Intre timp la raionul ... (vezi toată discuția)