avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar calomnie/penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar calomnie/penal

Buna ziua,

Am contractat o persoana particulara pentru un eveniment in care a fost semnat un contract pentru servicii foto-video. In cele din urma persoana respectiva nu s-a mai prezentat la eveniment, chiar daca am incercat sa dau de el, in urma mai multor apeluri/mesaje la care nu am primit nici un raspuns din partea lui. Cum as putea proceda pentru a-mi recupera avansul facut in urma unei proforme? Si totodata eu am lasat mesaje pe facebook-ul lui in care am instiintat utilizatorii ca nu este serios. As putea sa am probleme in urma acelui mesaj?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:47, 20 August 2018
Dacă ati zis adevarul nu aveți de ce sa va faceti griji... oricum el șterge pe pagina lui si eventual va si blochează.... iar avansul dat conform proformei se recuperează cu ajutorul unui avocat... este necesar sa va dacă o notificare si dacă nu se conformează il acționează in judecata. Dacă pana acum nu V a blocat înseamnă ca omul are probleme... poate a suferit un accident sau si mai rau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comentarii sterse pe facebook-ul primariei Ioan_Chris Ioan_Chris Buna ziua. Primaria unui oras, și care are cont pe facebook îmi poate sterge comentariile negative și ma poate bloca? Am adus unele critici asupra ... (vezi toată discuția)
Nu imi pot recupera filmarea nunții! bună ziua! anul trecut în luna mai am avut nunta. am căzut ... AlexXCIV AlexXCIV Bună ziua! Anul trecut în luna mai am avut nunta. Am căzut de acord sa primim tot materialul \"la gramada\" însă abia anul acesta în februarie am primit ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata fotograf/videograf nunta danielamrom danielamrom Buna ziua, in luna septembrie a anului trecut am avut nunta si pentru serviciile foto video am avut doua contracte (aproape identice – diferenta fiind numele ... (vezi toată discuția)