avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Companie PFA nu apare pe VIES
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Companie PFA nu apare pe VIES

Am infiintat un PFA, am depus declaratia unica peste plafonul minim, dar nu o gasesc pe pe VIES. ([ link extern ] )
Compania cu care doresc sa inchei un contract este din Germania si imi spune ca nu gaseste VAT (i am dat CUI ul PFA meu). Stiti ce ar trebui sa fac in acest caz?

Cand pun pe VIES cui-ul sau cnp imi spune acest mesaj: Număr de TVA invalid pentru tranzacțiile transfrontaliere în interiorul UE

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
cipflow, utilizator
Cel mai recent răspuns: cipflow , utilizator 13:50, 21 August 2018
Am gasit raspunsul, trebuie completata si depusa la ANAF declaratia 091, iar apoi veti primi un VAT care va aparea in VIES.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare facturi adwords si facebook 2017 - la un pfa staycu staycu Buna ziua, As dori sa stiu, in anul 2017, ce ar trebui sa fac ca sa pot deconta facturile din Adwords si Facebook, ambele cu sediul in Irlanda. Am citit ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare prest prest Buna ziua. O PFA face prestari de servicii intracomunitare.In tara nu este platitoare de TVA. S-a inregistrat in scopuri de TVA pt.prestarile intracomunitare ... (vezi toată discuția)
Care este numarul vat? costinionut costinionut Buna ziua, Vreau sa cumpar echipament de pe un site din Anglia si imi cere VAT-ul. Eu am un PFA neplatitor de TVA dar tatal meu are un S.R.L. si ... (vezi toată discuția)