avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartozarea cheltuielilor cu intretinerea liftului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartozarea cheltuielilor cu intretinerea liftului la bloc

consider ca nu este corect sa se calculeze pe cota parte indiviza ex intr-un apartament de trei camere locuieste o persoana ,intr-un apartament cu doua camere locuiesc patru persoane deci calculul ar trebui pe numar de persoane oamenii merg cu liftul nu cota parte indiviza
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
odica, utilizator
Cel mai recent răspuns: odica , utilizator 14:23, 21 August 2018
in privinta liftului sunt doua aspecte: utilizarea lui se repartizeaza dupa numarul de persoane, intretinerea lui dupa cota parte indiviza.
utilizarea inteleg ca este consumul de curent iar intretinerea este reparatia care tot nu este corect ,si intr-un caz si celalalt este folosit de persoane si asa cum am specificat daca cineva este singur plateste mai mult sau egal fata de cei care sunt 3,4,5 persoane din cauza cotei parti indivize ,nu este corect
In orice caz va multumesc pentru raspuns In era lui Ceausescu nu era asa ,eu fiind administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare plata lift dyna_dyanna dyna_dyanna As dori sa stiu exact care este legea articolul care spune ca cei de la etajul 1 al unui bloc care are la parter magazine, librarie etc, si exceptiile ... (vezi toată discuția)
Reparatii lift donabella44 donabella44 va rog, daca puteti sa-mi spuneti, cum se face repartizarea cheltuielilor de reparare a liftului ? pe apartamente ,sau pe numar persoane utilizatori? in ... (vezi toată discuția)
Calculul lunar la intretinere 4751 4751 Am devenit proprietar prin mostenire al unui apartament de 4 camere, unde nu locuieste nimeni de mult timp. Pe scara unde este acest apartament sint ... (vezi toată discuția)