avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Litigiu imobiliar?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Litigiu imobiliar?

Buna ziua, la inceputul acestui an am cumparat o casa " la cheie" in judetul Ilfov. La prima vedere totul parea in regula insa la scurt timp am realizat ca de fapt nu exista decat un bransament de santier pt curent electric, desi am fost mintita cum ca contorul ar fi cel definitiv si nu au avut pe moment contractul pt ca se misca greu cei de la Enel. In Romania toate companiile de utilitati se misca greu si nu il invinovatesc pe dezvoltator pt asta, insa de 10 zile traiesc in evul mediu fara apa curenta si electricitate. Ceea ce ma deranjeaza cel mai mult este faptul ca am fost mintita si m am vazut pusa in aceasta situatie pe neasteptate. La acest moment solutia este sa achizitionez un generator destul de scump si sa il folosesc pana la rezolvarea problemei. Vreau sa stiu daca il pot actiona in instanta pe dezvoltator si daca imi pot recupera cheltuielile ocazionate de aceasta situatie. Ma intereseaza pe cat posibil si un avocat specializat in astfel de cazuri. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
diana_wald2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:35, 21 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificați mai întâi contractul de vânzare referitor la clauzele de asigurare a utilităților. Dacă nu scrie decât că sunt făcute branșamentele, asta nu înseamnă implicit că serviciul e asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)
Preluare de contract de curent (contor care nu are sigiliu si este neconform) AlinaDana28 AlinaDana28 Buna ziua! Am cumparat un apartament cu 2 camere, intr-un bloc de 30 de apartamente, bloc care a functionat in trecut ca hotel. Avem mare problema cu ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie/folosinta ionutz_g ionutz_g Buna ziua, Am achizitionat un apartament intr-un imobil despre care stiam ca nu are bransamentul electric finalizat. In schimb, dezvoltatorul mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)