avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sunt hartuit de firma EOS KSI, ce pot pati?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sunt hartuit de firma EOS KSI, ce pot pati?

Sunt hartuit de firma EOS KSI, au trecut 10 ani de la credit si ei imi spun ca am 570 lei cu tot cu penalitati. Au venit si la usa noastra ceea ce nu s-a mai intamplat! Am citit ca nu au ce sa -mi faca dar intreb aici experienta dvs e deosebita
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: batiatus , utilizator 11:56, 21 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu semnati niciun angajament de plata, chiar daca vi se propune restituirea esalonata a sumei pretinse
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema eos ksi romania alinaeg alinaeg Buna ziua, Va rog mult daca ma puteti ajuta si pe mine in ceea ce priveste rezolvarea unei probleme pe care o am cu o firma de recupereri credite EOS KSI ... (vezi toată discuția)
Datorie platita partial koncz zs. koncz zs. Am si eu o nelamurire . In cursul acestui an , in luna februarie am primit o factura de la Orange romania in valoare de 900 Ron. La momentul respectiv nu am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o societate de recuperari creante mikiela26 mikiela26 Povestea mea sta cam asa: in urma unui divort incheiat acum 3 ani ,sunt buna de plata ,conform hotararii judecatoresti , pentru niste credite luate de fostul ... (vezi toată discuția)