avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu o societate de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu o societate de recuperari creante

Povestea mea sta cam asa: in urma unui divort incheiat acum 3 ani ,sunt buna de plata ,conform hotararii judecatoresti , pentru niste credite luate de fostul meu sot in timpul casniciei ,toate creditele restante au ajuns la cei de la EOS KSI .Am primit tot felul de instiintari pe acasa ,dar nu le-am raspuns ,pana cand am fost cautata la servici ,incepand din martie 2009 ,am facut un angajament de plata ,la unul din credite ,apoi au inceput sa ma caute si pentru celelalte ,la ora actuala ,am angajamente de plata la toate creditele restante ,dar nu mai pot face fata platilor.Mentionez ca sunt amenintata ca o sa-mi creasca penalizari ,ca se va ajunge la vanzarea imobilului pe care il detin.Rugamintea mea este sa imi dati un sfat pe care sa il pot pune in aplicare.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Intermedieri_financiare , utilizator 15:41, 22 Mai 2010
nu trebuia sa semnati nici un angajament de plata ,ati procedat prost.stabiliti cu cei de la EOS KSI sa faceti plata in rate asa fel incat sa le puteti plati.ar trebui sa va duceti cu toate actele sa cereti sfatul unui avocat .
pot spune ca nu am semnat nici un angajament de plata ,tot ce am vorbit cu ei a a fost telefonic
Contactati recuperatorul pentru a negocia esalonarea platii
mikiela26 a scris:

Povestea mea sta cam asa: in urma unui divort incheiat acum 3 ani ,sunt buna de plata ,conform hotararii judecatoresti , pentru niste credite luate de fostul meu sot in timpul casniciei ,toate creditele restante au ajuns la cei de la ................Am primit tot felul de instiintari pe acasa ,dar nu le-am raspuns ,pana cand am fost cautata la servici ,incepand din martie 2009 ,am facut un angajament de plata ,la unul din credite ,apoi au inceput sa ma caute si pentru celelalte ,la ora actuala ,am angajamente de plata la toate creditele restante ,dar nu mai pot face fata platilor.Mentionez ca sunt amenintata ca o sa-mi creasca penalizari ,ca se va ajunge la vanzarea imobilului pe care il detin.Rugamintea mea este sa imi dati un sfat pe care sa il pot pune in aplicare.Va multumesc

si user mihaiela dra...

interventie moderator

Va rog sa stergeti din mesajul dvs. denumirea societatii implicate in discutie.Contravine Regulamentului de postare.
Multumesc.
Odata ce ati platit cateva transe este normal ca cei de la firma de recuperari sa incerce sa obtina cat mai mult de la dumneavoastra. In cazul in care, in contractele de imprumut pe care le-a facut sotul si v-au revenit ulterior in urma procesului, este stipulat faptul ca raspunde cu bunuri mobile si imobile , creditorii se vor indrepta catre acestea. Cel mai bine ar fi sa luati legatura cu un avocat care sa studieze contractele de credit si abia pe urma puteti primi un raspuns concret. Chiar si in cazul in care nu veti avea alta varianta decat sa platiti la zi creditele restante, stabiliti rate ca sa vi le puteti permite. ( cel mai sigur ar fi un minim 20-25 % din veniturile ce pot fi demonstrate ) In felul acesta aratati macar buna credinta. Asteptam vesti de la dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debite catre societate recuperari creante danutzu_72 danutzu_72 buna ziua,sunt intro mare dilema si v as ruga din tot sufletul sa ma ajutati intro problema mai delicata si anume;am facut un credit in anul 2005 la banca ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "a prescrie o datorie"? d5b d5b Buna,numele meu este Dan ,am un credit la BCR de vreo 2 ani si jumatate,am platit la timp vreo 9 luni dupa care nu am mai reusit sa le platesc rata lunara.Ieri ... (vezi toată discuția)
Notificare de la firma de recuperari creante bibi0 bibi0 am primit o instiintare de executare silita in urma unui credit neplatit.as vrea sa-l platesc dar nu am toti banii odata.daca am primit aceasta executare ce ... (vezi toată discuția)