avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plan urbanistic zonal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plan urbanistic zonal

Locuiesc intr-un sat ,am cumparat un apartament intr-un bloc si dezviltatorul nu a lasat loc pentru drum public. Ulterior a venit sa semnamacele acte precum că suntem de acord sa cedem o parte din teren (cu acordul bancilor) pentru ca el vrea sa mai construiasca si sa faca de la blocul nostru branșamente pt celelalte blocuri...ce se poate intampla,legal, daca nu suntem de acord sa semnam, desi el spune ca este deja aprobat ?!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 17:48, 21 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca el nu ar avea alta posibilitate de bransare, va poate obliga prin hotarare judecătorească sa ii dati acordul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces interzis la proprietate George Mig George Mig Complexul in care locuiesc are 12 blocuri. Blocul in care locuiesc este al 9-lea construit și atunci cand l-am cumpărat erau doua cai de acces, pe doua ... (vezi toată discuția)
Bransament apa si canalizare ksc ksc Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 4 apartamente , toate proprietati personale(4 proprietari).Bransamentul la reteaua de apa si canalizare a fost facut de ... (vezi toată discuția)
Se poate anula autorizatia de construire pentru blocul in care locuiesc? danielbutean danielbutean Buna, In urma cu un an am cumparat un apartament intr-un bloc nou, apartament in care locuiesc acum. Blocul face parte dintr-un ansamblu rezidential ce ... (vezi toată discuția)