avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunostere sentinta custodie exclusiva Italia in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunostere sentinta custodie exclusiva Italia in Romania (sentinza italiana)

am primit autoritatea parinteasca esclusiva in Italia.Ce trebuie sa tav va hotarirea da due recunoscuta in Romania.am sii copii cu pasapoartele espirate.va multumesc.sant in asteptati de un raspuns.

Mesaj moderat si adaugat de moderator.

Am primit custodie esclusiva (exercitare exclusiva a autoritatii parintesti) in Italia. Ce trebuie sa fac ca hotararea sa fie recunoscuta in Romania? Copiii au pasapoartele expirate. Va multumesc. Astept raspuns.
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

Am incercat sa decodez mesajul postat de dvs., banuiesc ca ceea ce am adaugat este ceea ce ati dorit sa ne transmiteti.

Tatal copiilor este cetatean roman sau italian?
Copiii unde sunt nascuti?
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
buna ziua d-na avocat.tatal copiilor Este roman.Un copil este nascut in Italia ,al doilea in Romania .suntem rezidenti si eu si fostul sot in Italia...da recasatorit,are o munca.mi vede di nu aude copii de 6 ani.iresponsabile
Buna ziua,

Nu sunt avocata, dar am sa mut topicul deschis de Dvs. intr-un alt forum, cu speranta ca veti fi ajutata de colegii avocati din Romania.

O zi buna!
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partenerul meu nu își dă acordul ca eu să vin în vacanță cu copiii din italia. ce putem face? Gabriela G1011 Gabriela G1011 Eu si cei doi copii ai mei ne aflam in Italia, iar partenerul meu nu isi da acordul ca eu sa pot veni in vizita (2 saptamani) in Romania impreuna cu copiii. ... (vezi toată discuția)
Procura sau pasaport pentru venirea in tara cu minor nascut in italia Mariusoo Mariusoo eu sunt in Italia...sotia a nascut aici si am decis sa inchid activitatea de aici si sa revenim in tara...asi pleca cat mai repede....copilul are o luna ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat de nastere fara cetatenie bogdan18me bogdan18me Salutare,am si eu o problema. Prietena mea Maria e nascuta in Cluj-Napoca dar de mica a plecat cu mama ei in Italia,unde aceasta s-a recasatorit. Mama ei a ... (vezi toată discuția)