avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre Articolul 253 din Legea invatamantului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre Articolul 253 din Legea invatamantului

Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns ...in acest an dupa vreo 10 de mers la concursul national am reusit sa ma titularizez in 3 scoli ..cu art 253 .....am primit la sf lunii iunie decizia care intra in vigoare ..de la 1 sep.cand se incheie contractul pe perioada nedeterminata ...In iulie acest articol a fost declarat neconstitutional ....Ce se intampla cu deciziile emise ..vor fi anulate ?..nu se stie nimic doar discutii pro si contra.Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns .Cu stima ...
Cel mai recent răspuns: dordeduca , utilizator 19:07, 21 August 2018
Deciziile Curţii Constituţionale se publică în Monitorul Oficial al României. De la data publicării, deciziile sunt general obligatorii şi au putere numai pentru viitor.

Prin urmare, Decizia CCR nu va avea efect retroactiv.
Pai decizia mea a fost emisa in luna iunie, insa intra in vigoare de la 1 septembrie cand se incheie un nou contract pe perioada nedeterminata ....Decizia C.C. a fost publicata in Monitorul Oficial prin 15 iulie cred ......nu ma va afecta acest lucru? ....
Nu mai inteleg nimic .....Va multumesc frumos pentru raspuns ...
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
dordeduca, utilizator
Decizia CCR nr. 528 din data de 17.07.2018 a fost publicata in Monitorul Oficial nr.676 din data de 03.08.2018.

De la data aceasta incepe sa-si produca efecte.

Ma scuzati ca mai intreb odata ...daca decizia a fost intregistrata in 20 .04 ..2018 la ISJ ...dar isi produce efectele doar de la 1 sept 2018 .....prin schimbarea ...contractului din perioada determinata in nedeterminata .......este afectata de ...neconstitutionalitatea Art 253 ?.....Multumesc foarte mult ,numai bine ...
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
dordeduca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 253 Valentin45 Valentin45 La începutul anului ,prietena mea sa titularizat pe art. 253 din legea educatiei. În mai 2018 în M.Of. se publică decizia CCR care declară ... (vezi toată discuția)
Legea 1/2011, art.253 BALOSINRODICA BALOSINRODICA Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in legagura cu acest articol 253. Intr un comunicat de presa al Curtii Constitutionale din data de 27.02.2014, se spune ca ... (vezi toată discuția)
Art. 253 len Bianca Vlasin Bianca Vlasin Bună seara, Rog sa îmi răspundă cineva (avocat/jurist etc) în cunoștință de cauză: mă interesează detaliile actuale cu privire la articolul 253 ... (vezi toată discuția)