doresc sa stiu daca firma la care inca mai lucrez cateva zile acorda salarii compensatorii ,in contractul individual de munca nu este specificat, si contractul colectiv de munca se afla la sediul firmei,eu lucrez la una din agentii,agentia Giurgiu
ca declarant vamal ,pe data de 28.10.2009 am primit preaviz de 20 zile mai mult de
50% din angajatii agentiei,daca ne puteti da o lista cu firmele din Bucuresti care acorda salarii compensatorii ne-ar fi de mare ajutor firma se numeste Compania de expeditii si transporturi auto "CETA"SA,mare lucru nu putem afla de la sefa de agentie,beneficiem si de tichete de masa,din luna septembrie nu am mai primit asa ceva,ni s-a spus ca nu are firma bani,ce este de facut in acest caz?
Va multumesc pentru ca existati si astept cu nerabdare raspunsul dvs.!
Daca a incetat contractul individual de munca in baza art 65 din codul muncii, adica ati fost concediat pe motive care nu tin de persoana salariatului, veti beneficia de minim 1 salariu compensator.
Solicitati, in scris, conducerii unitatii si va acorde salariile compensatorii conform contractului colectiv de munca la nivel de unitate.
Ar trebui sa ne ziceti si care este obiectul de activitate al societatii la care munciti.