avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere pt.calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere pt.calomnie

In timpul serviciului ,am fost calomniata de catre o colega ,aducandu-mi-se o atingere grava asupra imaginii mele atat personale cat si profesionale. Pot sa o dau in judecata si daca da,ma puteti ajuta cu un model de plangere?
Cel mai recent răspuns: heheheee , utilizator 19:20, 21 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
doar pe civil o puteti da in judecata pe colega dvs.. penal nu mai e incriminata fapta.

olivia seresan a scris:

In timpul serviciului ,am fost calomniata de catre o colega ,aducandu-mi-se o atingere grava asupra imaginii mele atat personale cat si profesionale. Pot sa o dau in judecata si daca da,ma puteti ajuta cu un model de plangere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulta si calomnie flodin47 flodin47 Santem doi mostenitori si datorita neintelegeri am introdus actiunea de partaj succesoral.Cand sora mea a auzit de aceasta actiune a inceput prin sat sa ma ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pot actiona in justitie pt calomnie chiar daca a fost abrogat art? luminita01 luminita01 Am facut plangere penala pt.amenintare si vreau sa stiu cum procedez si pt faptul ca am fost jignita in fata a mai multor persoane destul de grav. Se pot ... (vezi toată discuția)
Injurii si calomnie pe o retea de socializare DUMITRU_80 DUMITRU_80 Buna ziua. In seara asta o cunostiinta mai veche sa enervat pe faptul ca am scos-o din lista de prieteni si a inceput sa imi trimita mesaje personale prin ... (vezi toată discuția)