avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CMI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CMI

Buna ziua!
In urma concursului organizat de M.Ap.N. am fost declarat admis pe un post de ofiter rezervist voluntar.
Urmeaza ca in perioada 3 sept. - 14 dec. sa ma prezint la un program de instruire. In acest timp CIM se suspenda (art. 26 din Legea 270/2015). Dupa aceasta instruire in fiecare an voi fi chemat cate doua saptamani pentru instruiri periodice. De fiecare data se va suspenda CIM.
Intrebare: ma va afecta aceasta alegere la calculul concediului?
Mentionez ca lucrez in invatamant ca profesor titular cu norma intreaga.
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
vasea_13, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:02, 22 August 2018
Va afecteaza la calculul concediului.
Exista vreo posibilitate/varianta sa nu se intample asta?
Art. 154, 155, 158 si 199 din Codul Muncii ma ajuta cu ceva?
Art. 49 alin.3 C.mun. v-ar putea ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am fost în concediu medical, risc maternal și sarcină ... anichka anichka Bună ziua. Am fost în concediu medical, risc maternal și sarcină și lăuzie de la data de 07.01.2021 până la 01.11.2021. Apoi, în concediu creștere ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la serv dupa crestere copil innainte de perioada alocata de stat ContSters243194 ContSters243194 Buna ziua, lucrez in cadrul unei banci din oct 2008, la inceput in functia de casier, din anul 2009 luna iunie am fost avansata in fuctia de ofiter credite, in ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic p.roibanescu p.roibanescu buna ziua! as vrea sa ma interesez in numele cumnatei mele care din aprilie a iesit din cic, dar nu a putut sa isi puna dosarul de somaj pt ca i s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)