avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul concediu medical

O persoana incadrata in luna martie 2018, intra in concediu medical din luna mai ,are in continuare fara probleme pana in 04.07..2018, in perioada urmatoare 05.07.2018-19.07.2018 aduce concediu medical in continuare dar este o copie xerox ( nu stiu motivele dar cert este ca nu voi avea originalul) iar din 20.07.2018 pana la sfarsitul lunii avem in continuare originalul. Cum procedez?
1.pe perioada 05.07..2018-19.07.2018 nu calculez concediu medical (cei de la casa sanatate au zis ca nu plateste pe copie xerox) si merg in continuare pe perioada 20.07-31.07 2.consider cel din 20.07 ca initial? dar atunci nu mai beneficiaza de plata concediului ca nu are 6 luni stagiu 3.este obligat agajatorul sa-l plateasca pe perioada respectiva?
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Concediu medical completat gresit? DyaT DyaT Pe data de 20.07 am fost internată pt a extrage o tija din picior. Am stat internata până in data de 24.07. La externare s-a acordat CM initial cu data de ... (vezi toată discuția)
Recuperare fnuass - salariat part-time herminav herminav Buna ziua! Am urmatoarea speta: - salariat angajat 2 h/zi (din februarie 2018), functia de baza la alta societate. - in luna noiembrie 2019 mi-a adus ... (vezi toată discuția)
De cand se calculeaza termenul de 45 de zile in cazul concedierilor colective? moncu moncu Buna ziua. V-as ruga sa ma ajutati cu o opinie in privinta acestei spete: Daca disponibilizez un numar de 100 de oameni prin concediere colectiva, insa din ... (vezi toată discuția)