avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trecere SRL-D catre SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trecere SRL-D catre SRL

Am infiintat o firma sub forma de SRL-D. Anul acesta indeplineste cei 3 ani de cand am infiintat-o si trebuie sa fac trecerea catre SRL.
Nu imi este clar cand anume trebuie sa fac aceasta trecere. Pot astepta pana la sfarsitul anului fiscal sa fac bilantul si atunci fac modificarea sau trebuie facuta in luna in care se implinesc cei 3 ani?
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti modificarea de la 01 ianuarie a anului urmator .
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
Răzvan Dragomir - Expert contabil , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d onimada onimada Buna ziua! Spuneti-mi si mie daca este avantajos sa deschid un SRL-D acum la sfarsitul anului sau sa astept pana la 1 ianuarie, pentru ca am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)
Avantaj pt. imm-uri? xdx493 xdx493 As dori sa stiu care este avantajul IMM-ului fata de SRL, mi-a explicat cineva foarte vag si fara amanunte. De asemenea, cum as putea inregistra un IMM ... (vezi toată discuția)