avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire

Daca bunica mea doreste sa imi faca act pe casa si terenul ei unde a locuit împreună cu bunicul meu decedat din 2003.. având 5 moștenitori copiii lor de drept eu fiind nepoată ..unul dintre copii cerand sa se puna o clauză in care sa se specifice: cedeaza in favoarea mea doar daca casa si terenul nu vor fi vandute. Eu la ce ma pot asteaptă? ? Dupa ce moare bunica exista sanse sa isi ceară drepturile? Pot sa vand cu aceasta clauză? Si o ultima intrebare si cea mai importantă este: ce pasi trebuie sa urmez pentru întocmirea actelor având in vedere ca nu există nici un testament din partea bunicului decedat? Va mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
Gianina Pohrib, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:57, 22 August 2018
Nu se poate pune o astfel de conditie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri succesiune/ mostenire Anca-Ionela Anca-Ionela Buna ziua, apelez la acest forum deoarece am nevoie de mai multe pareri, vis-a-vis de cazul meu. Bunicul meu a lasat bunicii testament in care este mentionat ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa georgiana55 georgiana55 Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu o proprietate. Avem o casa ( de fapt doua) in aceasi curte, au fost ale bunicilor mei care au decedat de ... (vezi toată discuția)
Revendicare mostenire scumpik0684 scumpik0684 1. Parintii tatalui meu au murit cand el era foarte mic si a fost lasat in grija matusii de pe mama. Matusa a adoptat-o pe sora cea mai mare dintre fratii ... (vezi toată discuția)