avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin la urgență
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin la urgență

Pe 8 noiembrie vreau să mă căsătoresc civil iar pe 13 noiembrie aș vrea să plec în luna de miere în afara UE și îmi voi schimba numele.
Există posibilitatea să fac pe 9 noiembrie sau 12 noiembrie buletin la urgență? Cu pașaportul voi avea numele de fată în continuare și ar fi practic fals.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 07:25, 23 August 2018
Exista servicii de stare civila care in cazuri justificate incheie documente de identitate in regim de urgenta
Dacă va schimbați buletinul la urgentă va sfătuiesc sa schimbați si pasaportul tot in același regim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura iesire din tara dupa casatorie IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, Urmeaza sa ma casatoresc in ctombrie, si as vrea in august sa imi rezerv bilete pentru concediu pentru imediat dupa nunta.Am intrebat la Evidenta ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Oprire/perforare buletin AlexandraVPopescu AlexandraVPopescu Este legala oprirea buletinului persoanei care isi schimba numele dupa casatorie, in momentul depunerii dosarului la starea civila? Sau perforarea acestuia ... (vezi toată discuția)