avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salar minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salar minim

Ce suma este obligat patronul sai plateasca unui angajat?Cat se plateste dupa o carte de munca,dupa un angajat?
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 21:26, 7 Noiembrie 2009
Depinde de postul ocupat :) ...... se pleaca de la un salariul minim brut de 600 lei pentru un muncitor necalificat si se ajunge la un salariul minim brut de 1200 lei pentru personalul incadrat pe posturi ce necesita studii superioare.

Pentru un salariu brut de 600 lei (net 461 lei)... angajatorul cheltuieste 773 lei. Angajatorul (patronul) plăteşte la bugetele de stat suma de 173 lei.
Puteti afla foarte repede folosind linkul: www.calculatorsalarii.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli carte de munca oanacarlan oanacarlan Care este suma totala pe care o plateste angajatorul angajatului , la salariul brut de 600 ron pe luna.? (vezi toată discuția)
Carte de munca luciana1985 luciana1985 as dorii sa stiu cat plateste un angajator pt cartea de munca la un salariu minim pe economie.....va multumesc!!!! (vezi toată discuția)
Salariul minim brut pe economie Monici Monici Buna ziua, Am si eu o intrebare: am un angajat caruia vreau sa ii dau salariul minim brut pe economie. Daca are studii superioare, indiferent ca acestea ... (vezi toată discuția)