avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiul meu refuză să-mi aducă mașina, luată fără ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiul meu refuză să-mi aducă mașina, luată fără acordul meu. Ce pot face?

Am o problema cu fiul meu, care a plecat cu mașina mea fără acordul meu si am nevoie de mașină si refuză sa aducă mașina! Ce pot face.?
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 23:32, 3 Septembrie 2018
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti plangere la politie pt furt- art 231ncp
Buna ziua "serios66".

Cine este in posesia certificatului de inmatriculare al autovehiculului ???

Cine este in posesia cartii de identitate a autovehiculului ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina imprumutata mihai133 mihai133 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Acum 6 luni am imprumutat masina unui prieten pentru suma de 1000$. Masina este pe numele tatalui meu. Toate actele sunt la ... (vezi toată discuția)
Executare silită mașină. cum pot fi obligat să predau actele și cheile dacă eu refuz atunci când mi se solicită? antonanton antonanton Buna ziua, am gasit dupa cateva saptamani (am fost plecat cu munca in afara tarii) in posta o adresa de la un executor judecatoresc ca am sechestru pe masina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am achizitionat un autoturism de la o terta persoana, ... 30ADRIANA 30ADRIANA Buna ziua! Am achizitionat un autoturism de la o terta persoana, fiindu-mi predate toate actele masinii (carte de identitate a autovehiculului, certificat de ... (vezi toată discuția)