avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce putem sa mai facem ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce putem sa mai facem ?

Anul trecut, 2017, multi fosti colegi de la acelasi loc de munca, au deschis un proces pentru grupa a 2-a, pe o anume perioada. Cauza a fost admisa pentru toti, indiferent de acrivitatea pe care au desfasurat-o. Urmatoarea serie, la sfarsitul anului 2017, din care am facut si eu parte, alaturi de alti fosti colegi, in aceeasi cauza, aceleasi conditii, a fost respinsa, chiar si de acelasi complet de judecata. Sigur ca suntem nemultumiti, colegii nostri cu care am lucrat cot la cot, in aceleasi conditii, se bucura acum de avantajele grupei a 2-a, iar noi nu. Precizez ca majoritatea suntem pensioari. Aveti vreun sfat ? unde si cum ne mai putem adresa ? Multumiri din suflet.
Cel mai recent răspuns: aneta_sobo , utilizator 09:39, 24 August 2018
Buna ziua, aveti calea de atac a apelului impotriva hotararii de prima instanta
Multumesc din suflet. Dupa apel mai exista vreo cale, in cazul in care rezultatul ar fi nefavorabil ? Mii de multumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul îmi spune că nu are motive pentru o cale extraordinară de atac. pot renunța la el și să angajez un altul? Traianut Traianut Buna ziua.Am deschis acțiune în instanță inpotriva u ui fost angajator pentru grupa de munca,am pierdut si la fond si la apel iar avocatul mia cerut să ... (vezi toată discuția)
Buna seara. lucrez intr-o multinationala, in 3 schimburi. din ... Calitescu Calitescu Buna seara. Lucrez intr-o multinationala, in 3 schimburi. Din informatiile mele, fabrica nu a platit taxele aferente acordarii Grupei de munca. La ... (vezi toată discuția)
Actiune in justitie mihailchirica mihailchirica Am avut o actiune in justitie referitor la obtinerea grupei a ii a de munca la o unitate la care am lucrat.A fost respinsa de tribunal si curtea de apel.Nu am ... (vezi toată discuția)