avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Banca poate transfera suma poprita fara acordul meu ?
Discuție deschisă în Executare silită

Banca poate transfera suma poprita fara acordul meu ?

Am un cont la ING BANK si in urma cu ceva timp contul a fost poprit iar banca a transferat suma blocata fara acordul meu la firma de recuperari sau la executoriu judecatoresc .

Pot da in judecata banca ca a transferat banii fara acordul titularului de cont ?

Ultima modificare: Joi, 23 August 2018
mutulica13, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:49, 27 August 2018
Sunteti executat pe salariu ?
Nu
Banca nu are nevoie de acordul dvs.
De asta se cheamă «executare silită» adică se face silit peste acordul debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu michella73 michella73 Buna ziua, in 2008 am facut o refinantare in valoare de 22500 lei, in 2010 in urma taieri salariilor cu 25% am inceput sa nu mai pot achita ratele am facut ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar ady09 ady09 Am primit în data de 05.11.2019, mesaj de la bancă cum că mi-a fost poprit contul de cat ANAF pentru o sumă de 91 de lei In urma verificarilor am ... (vezi toată discuția)
Ridicare poprire cont alys77 alys77 Buna ziua, In anul 2009 a fost pusa o poprire pe toate conturile mele si ale sotului, eu fiind actinar cu 10% in firma ,sotul cu restul ,de catre o firma de ... (vezi toată discuția)