avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie cresterea copilului

Buna ziua as dori sa stiu daca plec in anglia si muncesc vreo 3 luni cam asa pot primii de la ei de acolo bani pentru cresterea copilului?

Alte discuții în legătură

Transfer indemnizatie crestere copil maria_3008 maria_3008 Buna ziua, Am un copil de 3 luni nascut in Romania pt care primesc indemnizatie pt o perioada de doi ani. Sotul lucreaza in Anglia si doresc sa plec la el cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil maier26 maier26 buna ziua as dori daca cineva poate sa ma ajute cu problema mea . Sotul meu primeste indemnizatie crestere copil pana la 2 ani acum el are 1an si 7 luni eu am ... (vezi toată discuția)
Alegerea copilului cu cine sa ramana dupa divort aurora_diana aurora_diana buna ziua ,am divortata in urma cu 2 ani , in urma castatoriei a avut un copil care acum are 9 ani si jum .eu asa dori sa plec cu el in Anglia iar tatal refuza ... (vezi toată discuția)